difuzoare


unelte

 

 

 


accesorii
incinte

tratamente acustice

filtre
componente

incinte acustice
kit-uri şi
căşti

tratamente acustice

standuri
şi
rackuri

cabluri
şi
conectori

amplificatoare cutii
accesorii

pickup-uri
CD-playere
DAC-uri
streamere

aparate de
măsură
software
cărţi cd
unelte

 

 

 

 

 

 

amplificatoare, cutii, accesorii:

amplificatoare:

amplificatoare Bada:

 
Bada DC-211MK 110W Integrated Amplifier
 
 

DC-211MK este ediţia 2012 a modelului DC-211 şi întruchipează cea mai nouă versiune în materie de stil hi-fi şi îmbunătăţire a circuitelor electronice. Tubul 6N16B prevăzut iniţial a fost înlocuit în această serie cu 12AU7, mult mai convenabil şi in ceea ce priveşte disponibilitatea acestuia din urmă ca piesă de schimb! De asemenea, locaţia acestuia a fost schimbată de la intrarea în preamplificator la ieşirea acestuia. Astfel s-a obţinut o combinaţie hibridă în clasa A între topologia circuitelor cu tranzistori şi cea cu tuburi reuşind astfel să se reducă nivelul capacităţii de cuplare din etajul tubului cu un sunet mult mai melodios. S-a obţinut şi o creştere a echilibrului tonal între frecvenţele înalte şi medii cu un câştig evident în claritatea sunetului.
Amplificatorul de putere final este mai mare decât în varianta standard şi foloseşte acelaşi circuit ca modelul de vârf 3.8SE pentru a reduce la minim diferenţele de fază din materialul muzical şi pentru o poziţionare mai acurată în spaţiu a câmpului sonor. Componentele şi proiectarea circuitelor din DC-211MK au fost alese cu mare grijă şi ajustate timp îndelungat cu material muzical real pentru a aduce la zi şi spre delectarea auditoriului, performanţa high end şi designul de bun gust.

 
 

Caracteristici generale:

1. Tranzistorii cu efect de câmp din preamplificator precum şi circuitul tubului constituie un ansamblu de calitate audiofilă.
2. Circuit de intrare pre-FET diferenţial pentru un răspuns larg în frecvenţă, distorsiuni minime şi dinamică foarte bună.
3. Tubul folosit la ieşirea preamplificatorului şi tranzistorii de ieşire dispuşi într-o topologie asimetrică în clasa A previn distorsiunile de comutaţie şi "îndulcesc" sunetul.
4. Folosirea tubului 12AU7 face ca muzica să fie foarte permeabilă şi suavă cu vocile şi corzile de-a dreptul fermecătoare.
5. Folosirea circuitului 3.8SE în amplificatorul de putere cu 2 perechi de tranzistori Toshiba per canal, de înaltă putere, operând puternic polarizaţi în clasa AB, induce forţa necesară de a conduce curenţi puternici în incinte mari de 4 ohmi.
6. Preamplificatorul şi amplificatorul final sunt proiectate să împartă aceleaşi circuite de amplificare astfel încât semnalul să opereze pe calea cea mai scurtă, cu pierderi minime care se reflectă într-o claritate sporită a muzicii.
7. Amplificatorul de putere pilotează curentul atât în clasa A cât şi în clasa AB (la putere mai mare peste 10W), iar combinaţia A-AB are atât avantajul clasei A cât şi rezolvarea problemelor de răcire în clasa AB menţinând circuitele în stare stabilă şi fiabilă.
8. Transformatorul toroidal împreună cu puntea redresoare şi regulatorul de tensiune au fost alese astfel încât diferenţele de fază din materialul muzical să fie minime şi poziţionarea în spaţiu a câmpului sonor să fie foarte acurat determinată.
9. Utilizatorul poate schimba după propria preferinţă timbrul sunetului, în 3 trepte:
- Bypass - fără modificarea "aromei" originale a muzicii, timbrul şi bass-ul rămân nemodificate,
- Timbru I - în funcţie şi de calitatea înregistrării, tonul este modificat printr-o creştere a nivelului bass-ului şi o ajustare corespunzătoare a înaltelor,
- Timbru II - pentru o senzaţie de plenitudine deosebită (foarte util pentru înregistrări mai slabe), bass-ul creşte şi mai tare în amplitudine printr-o îmbogăţire cu armonici superioare, creând senzaţia foarte realistă de "acolo", fără a ştirbi cu nimic din timbrul original al muzicii.
10. Protecţie completă a incintelor acustice ataşate, la scurt-circuit şi supra-curent prin circuit special de întârziere.

 
 

Specificaţii:

Putere nominală: 2 x 110W/8 ohmi, 2 x 200W/4 ohmi
Răspuns în frecvenţă: 20-20000Hz (-2dB, 0dB)
S/N:>= 85dB
THD + N: < 0.5% (1kHz, 50W)
Intrări standard (3 x RCA placate cu Aur)
Telecomandă
Tensiune reţea: 220V AC
Dimensiuni: 430mm x 330mm x 115mm
Greutate: 11,50kg
Garanţie: 24 luni

 
 
Preţ: 680 €