difuzoare


unelte

 

 

 


accesorii
incinte

tratamente acustice

filtre
componente

incinte acustice
kit-uri şi
căşti

tratamente acustice

standuri
şi
rackuri

cabluri
şi
conectori

amplificatoare cutii
accesorii

pickup-uri
CD-playere
DAC-uri
streamere

aparate de
măsură
software
cărţi cd
unelte

 

 

 

 

 

 

amplificatoare, cutii, accesorii:

amplificatoare:

amplificatoare Bada:

 
Bada Purer 3.8MK 140W class A Integrated Amplifier
 
 

Bada Purer 3.8MK este un upgrade adus lui Purer 3.8SE ce oferă componente şi circuite high end pentru obţinerea unui sunet perfect detaliat. Începând chiar cu design-ul cutiei s-a obţinut un rar echilibru între calitate şi alegere, folosind ce este mai bun în ambele amplificări, cu tuburi şi tranzistori. Acest amplificator în clasa A poate fi folosit independent atât ca preamplificator sau ca amplificator de putere cât şi ca amplificator hibrid pentru reproducerea optimă a sunetului. 3.8MK este dotat şi cu telecomandă pentru o funcţionalitate completă.
Designul cu lămpi permite o amplificare mai naturală şi mai liniară a sunetului cu un raport semnal-zgomot redus semnificativ.
Bada Purer 3.8MK foloseşte tubul 12AU7A/ECC82, MOSFET-uri de mare putere în sursa de alimentare şi 3 perechi de tranzistori montaţi în paralel de la Sanken, fiind ideal ca preamplificator cu tuburi de înaltă calitate cu distorsiuni mai mici de 0.6%. Amplificatorul de putere din Bada 3.8MK foloseşte 2 transformatoare high end de tip Toroidal şi E pentru a alimenta separat cele 2 canale. Etajul de intrare al lui 3.8MK foloseşte amplificatoare discrete pentru al face mai eficient şi mai stabil.
3.8MK este proiectat pe un tipar de circuit optimizat, cu componente de înaltă performanţă, distribuite astfel încât fiecare element operaţional este izolat de o placă groasă de Oţel. Incluzând 3 transformatoare de putere independente se evită interferenţele şi se maximizează neutralitatea sunetului. Caracteristicile tranzitorii ale circuitului permit detaliilor din soundstage să înflorească dintr-un background absolut silenţios.
Structura sa internă, încapsulată într-un şasiu robust din aliaj de Aluminiu oferă acestui amplificator o extraordinară abilitate anti-şoc. Nu în ultimul rând, puterea livrată este 40W/4 ohmi în clasa A, iar de la 40W la 140W în clasa AB pe un vast interval de frecvenţă de la 10Hz la 35000Hz.

 
 

Caracteristici generale:

1. Preamplificator şi amplificator de putere separate: Purer 3.8MK poate fi folosit fie ca amplificator hibrid sau ca preamplificator pe tuburi de înaltă calitate, fie ca amplificator de putere pe tranzistori.
2. Design tub-tranzistor: preamplificatorul adoptă tehnologia patentată "absolute linear audio amplification" şi foloseşte tuburi pentru a atinge amplificarea liniară. Astfel, nu mai este nevoie de reacţie negativă şi distorsiunile în circuit sunt foarte mici şi implicit şi cele din tranzienţii sunetului. Caracteristicile circuitului sunt foarte bune, detaliul şi emoţia muzicii fiind restaurate în întregime. După 8 ani de cercetări, circuitele audiofile Bada din etajul de intrare folosesc amplificatoare operaţionale eficiente şi stabile. Curentul folosit prin FET-uri de înaltă putere poate atinge 250mA, suficient de puternic pentru a face muzica perfectă. Ieşirea foloseşte 3 perechi de tranzistori de mare putere legaţi în paralel şi lucrând în clasa A. Întreg circuitul este perfect proiectat pentru a dezvălui integral capacitatea fiecărei componente, de la căldura şi plenitudinea tuburilor până la fermitatea şi forţa tranzistorilor MOSFET.
3. Structură şi cablaj judicios: şasiul amplificatorului este foarte solid, radiatoarele şi panoul frontal sunt realizate din aliaj de Aluminiu creând sentimentul de greutate. O carcasă fermă şi stabilă are o bună performanţă anti-şoc şi picioarele suport vor reduce efectiv şi mai mult orice vibraţie. Circuitele imprimate şi transformatoarele folosesc panouri groase din Oţel pentru izolarea de interferenţe. Circuitele sunt amplasate în a doua jumătate a cutiei, iar cele 3 transformatoare în prima jumatate. De remarcat că această arhitectură imprimă sunetului mai multă claritate şi acurateţe.
4. Sistem de alimentare puternic: amplificatorul de putere foloseşte 2 transformatoare mari pentru a furniza energie celor 2 canale stânga şi dreapta. Preamplificatorul foloseşte un transformator de tip Toroidal-E, fiecare parte fiind bine separată, reducându-se asfel fenomenul de cross-talk şi asigurând totodată un fundal mult mai liniştit pentru muzică.
5. Selectarea componentelor: Purer 3.8MK foloseşte numeroase componente de înaltă calitate, inclusiv tuburi de calitate militară, condensatoare Elna, Wima şi Solen precum şi MKP-uri cu folie de polipropilenă metalizată, tranzistori MOSFET Sanken MJD20/MLE20, 3 tranzistori de mare putere A1215/C2921, cabluri de conectare OFC şi terminale Lotus.
6. Intrările balansate şi funcţiile telecomenzii, la zi cu gusturile moderne, desăvârşesc acest amplificator cu adevărat high end.

 

Specificaţii:

Putere nominală: 2 x 20W (clasa A)/8 ohmi, 2 x 40W (clasa A)/4 ohmi,
2 x 140W (clasa AB)/8 ohmi, 2 x 250W (clasa AB)/4 ohmi
Răspuns în frecvenţă: 20-30000Hz (-1dB)
S/N: >= 90dB
THD + N: < 0.06%
Intrări standard şi balansate (3 x RCA placate cu Aur, 1 x XLR)
Telecomandă
Tensiune reţea: 220V AC
Dimensiuni: 430mm x 490mm x 210mm
Greutate: 39kg
Garanţie: 24 luni

 
 
Preţ listă: 2110 €
 
Preţ Audio Alchemy: 1790 €