difuzoare


unelte

 

 

 


accesorii
incinte

tratamente acustice

filtre
componente

tratamente acustice

standuri
şi
rackuri

cabluri
şi
conectori

amplificatoare cutii
accesorii

 

 

 

 

incinte acustice
kit-uri şi
căşti

pickup-uri
CD-playere
DAC-uri
streamere

aparate de
măsură
software
cărţi cd
unelte

 

 

accesorii incinte acustice:

produse Stillpoints:
O necesitate, nu un accesoriu!

 

Stillpoints Ultra Mini V2 (cu bază)
produs original

Conţine 4 compartimente cu bile ceramice ce acţionează ca un filtru pentru a reduce transferul vibraţiilor. Reduce DRAMATIC efectele negative ale vibraţiilor interne/externe şi a rezonanţelor în orice sistem. Diametru 16,5-25,4mm. Înălţime 31,75mm.
Piciorul include 1 corp filetat Whitworth la ambele capete, 1 stick + 1 suport bază cu inserţie filetate Whitworth. Baza piciorului permite aducerea la nivel perfect orizontal a componentei audio sau a incintei acustice sub care se foloseşte. Material şi finisaj oţel inoxidabil sau opţional negru. Suportă max. 25kg/picior.
Made in USA.
Garanţie pe viaţă!

Preţ listă: 150 €/Buc.
Preţ Audio Alchemy: 110 €/Buc.!!!

     
 

Stillpoints Ultra Mini V2 (fără bază)
produs original

Conţine 4 compartimente cu bile ceramice ce acţionează ca un filtru pentru a reduce transferul vibraţiilor. Reduce DRAMATIC efectele negative ale vibraţiilor interne/externe şi a rezonanţelor în orice sistem. Diametru 16,5-25,4mm. Înălţime 19,20mm. Piciorul include 1 corp cu 1 stick filetat Metric M4 sau M6 la un capăt. Material şi finisaj oţel inoxidabil sau opţional negru. Suportă max. 25kg/picior. Made in USA. Garanţie pe viaţă!

Preţ listă: 120 €/Buc.
Preţ Audio Alchemy: 90 €/Buc.!!!

     
 

Stillpoints Ultra Mini V2 (fără bază)
produs original

Conţine 4 compartimente cu bile ceramice ce acţionează ca un filtru pentru a reduce transferul vibraţiilor. Reduce DRAMATIC efectele negative ale vibraţiilor interne/externe şi a rezonanţelor în orice sistem. Diametru 16,5-25,4mm. Înălţime 19,20mm. Piciorul include 1 corp cu 1 stick filetat Whitworth la un capăt. Material şi finisaj oţel inoxidabil sau opţional negru. Suportă max. 25kg/picior. Made in USA. Garanţie pe viaţă!

Preţ listă: 120 €/Buc.
Preţ Audio Alchemy: 80 €/Buc.!!!

     
 

Stillpoints Ultra SS V2
produs original

Conţine 4 compartimente cu bile ceramice ce acţionează ca un filtru pentru a reduce transferul vibraţiilor.
Reduce DRAMATIC efectele negative ale vibraţiilor interne/externe şi a rezonanţelor în orice sistem.
Diametru 31,75-34,3mm. Înălţime 38,1-45,7mm.
Piciorul include 1 corp filetat Whitworth la ambele capete, 1 stick + 1 suport bază cu inserţie filetate Whitworth. Baza piciorului permite aducerea la nivel perfect orizontal a componentei audio sau a incintei acustice (recomandare specială) sub care se foloseşte. Material şi finisaj oţel inoxidabil sau opţional negru. Suportă max. 50kg/picior.
Made in USA.
Garanţie pe viaţă!

Preţ listă: 300 €/Buc.
Preţ Audio Alchemy: 220 €/Buc.!!!

     
 

Stillpoints Ultra II V2 (cu bază)
produs original

Conţine 4 compartimente cu bile ceramice pe fiecare parte a piciorului ce acţionează ca un filtru pentru a reduce transferul vibraţiilor. Reduce DRAMATIC efectele negative ale vibraţiilor interne/externe şi a rezonanţelor în orice sistem.
Diametru 31,75-34,3mm. Înălţime > 45,7mm.
Piciorul include 1 corp filetat Whitworth la unul sau la ambele capete + 1 suport bază. Baza piciorului permite aducerea la nivel perfect orizontal a componentei audio sub care se foloseşte. Nu este recomandat pentru incinte acustice! Material şi finisaj oţel inoxidabil sau opţional negru. Suportă max. 50kg/picior. Made in USA.
Garanţie pe viaţă!

Preţ listă: 510 €/Buc.
Preţ Audio Alchemy: 380 €/Buc.!!!

     
 

Stillpoints Ultra II V2 (fără bază)
produs original

Conţine 4 compartimente cu bile ceramice pe fiecare parte a piciorului ce acţionează ca un filtru pentru a reduce transferul vibraţiilor. Reduce DRAMATIC efectele negative ale vibraţiilor interne/externe şi a rezonanţelor în orice sistem. Diametru 31,75-34,3mm. Înălţime < 45,7mm. Piciorul include 1 corp filetat Whitworth la un capăt. Nu este recomandat pentru incinte acustice! Material şi finisaj oţel inoxidabil sau opţional negru. Suportă max. 50kg/picior.
Made in USA. Garanţie pe viaţă!

Preţ listă: 430 €/Buc.
Preţ Audio Alchemy: 320 €/Buc.!!!

     
 

Stillpoints Ultra 5 V2
produs original

Conţine 5 compartimente cu bile ceramice ce acţionează ca un filtru pentru a reduce transferul vibraţiilor.
Reduce DRAMATIC efectele negative ale vibraţiilor interne/externe şi a rezonanţelor în orice sistem.
Diametru 76,2mm. Înălţime 57,15mm.
Piciorul include 1 corp filetat Whitworth la ambele capete, 1 stick + 1 suport bază cu inserţie filetate Whitworth. Baza piciorului permite aducerea la nivel perfect orizontal a componentei audio sau a incintei acustice (recomandare specială) sub care se foloseşte. Material şi finisaj oţel inoxidabil sau opţional negru. Suportă max. 100kg/picior.
Made in USA.
Garanţie pe viaţă!

Preţ listă: 840 €/Buc.
Preţ Audio Alchemy: 630 €/Buc.!!!

     
 

Stillpoints Ultra 5 V2 Piano
produs original

Conţine 5 compartimente cu bile ceramice ce acţionează ca un filtru pentru a reduce transferul vibraţiilor. Reduce DRAMATIC efectele negative ale vibraţiilor interne/externe şi a rezonanţelor în orice sistem.
Diametru 76,2mm. Înălţime 57,15mm.
Piciorul include 1 corp filetat Whitworth la un capăt şi cu o suprafaţă concavă la celălalt capăt nefiletat, 1 stick + 1 suport bază cu inserţie filetate Whitworth. Baza piciorului permite aducerea la nivel perfect orizontal a componentei audio sau a incintei acustice (recomandare specială) sub care se foloseşte. Material şi finisaj oţel inoxidabil sau opţional negru. Suportă max. 100kg/picior. Made in USA.
Garanţie pe viaţă!

Preţ listă: 840 €/Buc.
Preţ Audio Alchemy: 630 €/Buc.!!!

     
 

Stillpoints Ultra 6 V2 (cu bază)
produs original

Cel mai bun Stillpoints pentru electronice.. Este suficientă folosirea unui singur element Ultra 6 sub amplificator sau între stand şi o incintă acustică. Conţine 5 compartimente cu bile ceramice pe fiecare parte a piciorului ce acţionează ca un filtru pentru a reduce transferul vibraţiilor. Reduce DRAMATIC efectele negative ale vibraţiilor interne/externe şi a rezonanţelor în orice sistem. Diametru 75,44mm. Înălţime 40,64mm. Piciorul include 1 corp filetat Whitworth la un capăt şi cu o suprafaţă netedă la celălalt capăt nefiletat. Material şi finisaj oţel inoxidabil sau opţional negru. Suportă max. 200kg/picior. Made in USA.
Garanţie pe viaţă!
click pe imagine pentru detalii!

Preţ listă: 1130 €/Buc.
Preţ Audio Alchemy: 840 €/Buc.!!!

     
 

Stillpoints Ultra 6 V2 (fără bază)
produs original

Cel mai bun Stillpoints pentru electronice. Este suficientă folosirea unui singur element Ultra 6 sub amplificator sau între stand şi o incintă acustică. Conţine 5 compartimente cu bile ceramice pe fiecare parte a picioruluice acţionează ca un filtru pentru a reduce transferul vibraţiilor. Reduce DRAMATIC efectele negative ale vibraţiilor interne/externe şi a rezonanţelor în orice sistem. Diametru 75,44mm. Înălţime 40,64mm. Piciorul include 1 corp filetat Whitworth la un capăt şi cu o suprafaţă netedă la celălalt capăt nefiletat. Material şi finisaj oţel inoxidabil sau opţional negru. Suportă max. 200kg/picior. Made in USA. Garanţie pe viaţă!

Preţ listă: 1080 €/Buc.
Preţ Audio Alchemy: 800 €/Buc.!!!

     
 

Stillpoints LP Isolator V2 (LPI)
produs original

Conţine 5 compartimente cu bile ceramice ce acţionează ca un filtru pentru a reduce transferul vibraţiilor. Reduce DRAMATIC efectele negative ale vibraţiilor interne/externe şi a rezonanţelor în orice sistem. Perfect pentru a fi plasat pe pickup-uri, incinte acustice sau pe transformatoarele amplificatoarelor cu tuburi. Material şi finisaj oţel inoxidabil sau opţional negru. Made in USA.
Garanţie pe viaţă!

Preţ listă: 660 €/Buc.
Preţ Audio Alchemy: 490 €/Buc.!!!

     
 

Stillpoints Ultra Base
produs original

Talpa Ultra Base poate fi ataşată la orice picior Stillpoints prin intermediul unui stick filetat Whitworth inclus. Diametru 76,2mm. Înălţime 12,7mm.
Material şi finisaj oţel inoxidabil sau opţional negru.
Made in USA.
Garanţie pe viaţă!

Preţ listă: 80 €/Buc.
Preţ Audio Alchemy: 60 €/Buc.!!!

     
 

Stillpoints Ultra Bullet Spike
produs original

Spike-ul Ultra Bullet poate fi ataşat la orice picior Stillpoints Ultra SS sau Ultra 5.
Material şi finisaj oţel inoxidabil.
Made in USA.
Garanţie pe viaţă!

Preţ: 25 €/Buc.

     
 

Stick adaptor Stillpoints
produs original

Stick inserţie (12,7-25,4mm) filetat Whitworth si metric pentru conversie la filet metric M4, M5, M6, M8, M10, M12 sau alte filete Whitworth.
Material şi finisaj oţel inoxidabil.
Made in USA.
Garanţie pe viaţă!

Preţ: 10.20-24 €/Buc.