difuzoare


unelte

 

 

 


accesorii
incinte

tratamente acustice

filtre
componente

tratamente acustice

standuri
şi
rackuri

cabluri
şi
conectori

amplificatoare cutii
accesorii

aparate de
măsură
software
cărţi cd
unelte

incinte acustice
kit-uri şi
căşti

 

 

 

 

 

 

cabluri şi conectori:

cabluri Block

 

Block PLK-900

Cu PLK-900, Block oferă un cablu superlativ la un preţ aproape imbatabil! PLK-900 prezintă banane cu auto blocare placate cu aur 24k şi splitter-e solide cu ramuri terminale de 20cm. Conectorii şi splitter-ele sunt făcute din metal solid şi carbon prezentând în acelaşi timp un aspect vizual deosebit. 2 conductori interni din cupru OFC de 4mm2 şi un ecranaj multi strat, izolaţie LDPE şi PVC, împreună cu o cămaşă densă din ţesătură de nylon oferă o calitate maximă a semnalului şi un înalt nivel de protecţie mecanică, fără a diminua flexibilitatea necesară. Cu o grosime de 26mm, Block PLK-900 are un caracter foarte neutru şi menţine în mod echilibrat naturaleţea vocilor şi sunetul specific al intrumentelor muzicale.

Preţ: 799 €/(2 x 3m)

     
 

Block LK-900

Cu LK-900, Block a dezvoltat un cablu high-end pentru incinte acustice la un preţ foarte competitiv. LK-900 prezintă banane cu auto blocare placate cu aur 24k şi splitter-e solide cu ramuri terminale de 20cm. Conectorii şi splitter-ele sunt făcute din metal solid şi carbon prezentând în acelaşi timp un aspect vizual deosebit. 2 conductori interni din cupru de 2mm2 şi un ecranaj, izolaţie LDPE şi PVC, împreună cu o cămaşă densă din ţesătură de nylon oferă o calitate maximă a semnalului şi un înalt nivel de protecţie mecanică, fără a diminua flexibilitatea necesară. Cu o grosime de 13mm, Block LK-900 are un caracter neutru şi transmite semnalul audio către incintele acustice la cea mai înaltă calitate.

Preţ: 299 €/(2 x 3m)

   
 

Block C-900 RCA

Cu 2 x 1,75mm2 conductori din cupru OFC protejaţi împotriva interferenţelor RF de un ecran triplu, o izolaţie PE puternică, dar flexibilă şi o cămaşă externă din nylon ţesut, acest cablu este optim proiectat pentru o înaltă calitate a transmisiei şi robusteţe mecanică. Cablul de 12mm grosime se împarte dintr-un splitter metal/carbon în 2 ramuri de 14cm lungime terminate cu 2 conectori RCA metal/carbon şi contacte placate cu aur 24k. C-900 este disponibil 2 cabluri x 1m.

Preţ: 99 €

     
 

Block N-900

Noul cablu de alimentare Block oferă o excelentă oprtunitate de a conecta fără probleme şi stabil, orice echipament hi-fi la reţeaua de alimentare.
Conectorii schuko şi IEC (45mm) de înaltă calitate sunt executaţi dintr-o carcasă de carbon cu inele de nichel şi oferă o prindere fermă şi sigură în mânuire.
Cu 7 conductori de cupru izolaţi individual (câte 3 pentru fază şi nul şi unul pentru masă) cu un ecran din folie de aluminiu, o izolaţie groasă din pvc şi o cămaşă exterioară din bumbac negru, N-900 este contruit într-o manieră absolut desăvârşită atât tehnic cât şi vizual.
Cu grosimea exterioară de 15mm, Block N-900 este disponibil cu o lungime de 2m.

Preţ: 149 € (2m)