difuzoare


unelte

 

 

 


accesorii
incinte

tratamente acustice

filtre
componente

tratamente acustice

standuri
şi
rackuri

cabluri
şi
conectori

amplificatoare cutii
accesorii

incinte acustice
kit-uri şi
căşti

 

 

 

 

pickup-uri
CD-playere
DAC-uri
streamere

aparate de
măsură
software
cărţi cd
unelte

 

 

cabluri şi conectori:

cabluri pentru incinte:

 

Viablue SC-6 Air Silver

Cablul pentru boxe Viablue SC-6 Air Silver este alcătuit dintr-o combinaţie de 6 conductori a câte 6 grupe din Cupru OFC de înaltă puritate 7N (99,99999%) liţat (19 liţe), 2 conductori placaţi cu Argint pentru frecvenţele înalte, 2 conductori placaţi cu Staniu pentru frecvenţele medii şi 2 conductori neplacaţi pentru reproducerea acurată a frecvenţelor joase cu un total de 684 conductori. Dispunerea circulară atât a celor 6 grupuri mari de conductori cât şi a fiecărui subgrup în jurul a 10 tuburi AirPipe conferă cablului o capacitate foarte mică (96pF/m), o condiţie absolut necesară pentru transmiterea integrală şi rapidă a semnalului sonor fără întârzieri datorate stocărilor de sarcină cum se întâmplă în cablurile obişnuite. Foarte indicat pentru aplicaţii tri şi bi-wire, acest cablu promite o reproducere foarte naturală a sunetului cu un pronunţat simţ al detaliului. Diametrul exterior este Ø26mm. Diametrul pt. asamblare conector banană/spade este Ø9,5mm.
Made in Germany.

Preţ listă: 17.60 €/ft
Preţ Audio Alchemy: 15.40 €/ft!!!

     
 

Viablue SC-4 Silver

Cablul pentru boxe Viablue SC-4 Silver este alcătuit dintr-o combinaţie de 2 conductori din Cupru OFC liţat placat cu Argint pentru frecvenţele înalte şi 2 conductori din Cupru OFC liţat placat cu Staniu pentru reproducerea acurată a frecvenţelor joase. Foarte indicat pentru aplicaţii bi-wire, acest cablu are o transparenţă acustică 3D exemplară şi o calitate deosebită în reproducerea frecvenţelor înalte. Bass-ul este curat şi omogen, iar tehnic vorbind toată gama de frecvenţe este reprezentată în mod realist şi reprodusă într-o manieră liniară. Fiecare conductor are 4mm2 şi constă din 7 grupuri răsucite ce totalizează 896 conductori în cablu. Diametrul exterior este Ø11,5mm.
Made in Germany.

Preţ listă: 5.80 €/ft
Preţ Audio Alchemy: 5.10 €/ft!!!

     
 

Viablue SC-2 Silver

Cablul pentru boxe Viablue SC-2 Silver este alcătuit dintr-o combinaţie de conductori din Cupru OFC liţat placat cu Argint pentru frecvenţele înalte şi Cupru OFC liţat placat cu Staniu pentru reproducerea acurată a frecvenţelor joase. Acest cablu are o transparenţă acustică 3D exemplară şi o calitate deosebită în reproducerea frecvenţelor înalte. Bass-ul este curat şi omogen, iar tehnic vorbind toată gama de frecvenţe este reprezentată în mod realist şi reprodusă într-o manieră liniară.
Fiecare conductor are 4mm2 şi constă din 7 grupuri răsucite ce totalizează 448 conductori în cablu.

Diametrul exterior este Ø10mm.
Made in Germany.

Preţ listă: 4 €/ft
Preţ Audio Alchemy: 3.50 €/ft!!!

     
 

Viablue SC-1

Cablul pentru boxe Viablue SC-1 este alcătuit dintr-o combinaţie de conductori din Cupru OFC liţat placat cu Argint pentru frecvenţele înalte şi Cupru OFC liţat placat cu Staniu pentru reproducerea acurată a frecvenţelor joase. Acest cablu are o transparenţă acustică 3D exemplară şi o calitate deosebită în reproducerea frecvenţelor înalte. Bass-ul este curat şi omogen, iar tehnic vorbind toată gama de frecvenţe este reprezentată în mod realist şi reprodusă într-o manieră liniară. Fiecare cablu are 4mm2 şi constă din 7 grupuri răsucite ce totalizează 896 conductori în cablu.
Diametrul exterior este Ø3,8mm.
Made in Germany.

Preţ SC-1 Silver: 2 €/ft
Preţ SC-1 Tin: 1.70 €/ft

     
 

Viablue EPC-4 Silver

Cablul pentru căşti Viablue EPC-4 Silver este alcătuit dintr-o combinaţie de 4 conductori din Cupru OFC liţat (19 x Ø0,1mm) de înaltă puritate placat cu Staniu. Ecranul dublu (Cupru OFC/Argint şi Aluminiu/pet) ecranează complet acest cablu pe tot spectrul de frecvenţă. Diametrul exterior este Ø4mm.
Made in Germany.

Preţ listă: 1.70 €/ft
Preţ Audio Alchemy: 1.50 €/ft!!!

     
 

Straight Wire Rhythm 3

Cablul pentru boxe Straight Wire Rhythm 3 este alcătuit dintr-o combinaţie "Star Quad" de 4 conductori din Cupru OFHC liţat, fiecare conductor (2,5mm2) fiind izolat în tub de polipropilenă şi cămaşă pvc gri deschis.
Foarte indicat pentru aplicaţii bi-wire.
Diametrul exterior este Ø10mm.
Made in USA.

Preţ: 5.30 €/ft

     
 

Inakustik Reference LS-803

Inakustik Reference LS-803 este un cablu pentru boxe alcătuit dintr-o combinaţie elicoidală concentrică (High Speed waveguide technology) de 8 x 1,32mm2 conductori din Cupru OFC liţat, fiecare conductor fiind izolat cu polietilenă dublă ( DUO-PE II) alb şi negru. Cămaşa exterioară este din pet negru transparent. Diametrul exterior este Ø12mm.
Made in Germany.

Preţ listă: 35.60 €/ft
Preţ Audio Alchemy: 27.50 €/ft!!!

     
 

Inakustik Reference LS-603

Inakustik Reference LS-603 este un cablu pentru boxe alcătuit dintr-o combinaţie elicoidală concentrică (High Speed waveguide technology) de 6 x 1,32mm2 conductori din Cupru OFC liţat, fiecare conductor fiind izolat cu polietilenă dublă ( DUO-PE II) alb şi negru. Cămaşa exterioară este din pet negru ztansparent. Diametrul exterior este Ø10mm.
Made in Germany.

Preţ listă: 22.30 €/ft
Preţ Audio Alchemy: 17.20 €/ft!!!

     
 

Inakustik Reference LS-1002

Inakustik Reference LS-1002 este un cablu pentru boxe alcătuit într-o structură dublu simetrică de 4 x 2,97mm2 conductori din Cupru OFC liţat (37 fire per conductor), fiecare conductor fiind izolat cu polietilenă dublă ( DUO-PE II) alb şi negru.
Cămaşa exterioară este din pet negru/alb.
Diametrul exterior este Ø9mm.
Made in Germany.

Preţ listă: 10.20 €/ft
Preţ Audio Alchemy: 6.90 €/ft!!!

     
 

Inakustik Reference LS-602

Inakustik Reference LS-602 este un cablu pentru boxe alcătuit într-o structură dublu simetrică de 4 x 1,87mm2 conductori din Cupru OFC liţat (37 fire per conductor), fiecare conductor fiind izolat cu polietilenă dublă ( DUO-PE II) alb şi negru.
Cămaşa exterioară este din pet negru/alb.
Diametrul exterior este Ø9mm.
Made in Germany.

Preţ listă: 7.60 €/ft
Preţ Audio Alchemy: 5.10 €/ft!!!

     
 

Inakustik Reference LS-502

Inakustik Reference LS-502 este un cablu pentru boxe alcătuit într-o structură dublu simetrică de 2 x 2,97mm2 conductori din Cupru OFC liţat (37 fire per conductor), fiecare conductor fiind izolat cu polietilenă dublă ( DUO-PE II) alb şi negru.
Cămaşa exterioară este din pet negru/alb.
Diametrul exterior este Ø8mm.
Made in Germany.

Preţ listă: 6.10 €/ft
Preţ Audio Alchemy: 4.20 €/ft!!!

     
 

Inakustik Excellence LS-40

Inakustik Excellence LS-40 este un cablu pentru boxe alcătuit într-o structură dublu simetrică de 4 x 2,5mm2 conductori din Cupru OFC liţat (50 fire per conductor), fiecare conductor fiind izolat cu polietilenă alb şi negru.
Cămaşa exterioară este din pet negru/alb.
Diametrul exterior este Ø10mm.
Made in Germany.

Preţ listă: 5.60 €/ft
Preţ Audio Alchemy: 4 €/ft!!!

     
 

Inakustik Excellence LS-20

Inakustik Excellence LS-20 este un cablu pentru boxe alcătuit într-o structură dublu simetrică de 2 x 2,5mm2 conductori din Cupru OFC liţat (50 fire per conductor), fiecare conductor fiind izolat cu polietilenă alb şi negru.
Cămaşa exterioară este din pet negru/alb.
Diametrul exterior este Ø8,5mm.
Made in Germany.

Preţ listă: 3.70 €/ft
Preţ Audio Alchemy: 2.70 €/ft!!!

 

     
 

Inakustik Excellence MSR

Inakustik Excellence MSR este un cablu pentru boxe ce foloseşte legendara tehnologie MSR ( magnetic current reflector) şi este alcătuit din 2 conductori din Cupru OFC liţat, fiecare conductor fiind izolat cu cămaşă pvc transparent. Made in Germany.

2 cabluri de Ø3,8mm (2,5mm2, 1302 fire).
Preţ listă: 2.40 €/ft. Preţ Audio Alchemy: 1.20 €/ft!!!

2 cabluri de Ø4,4mm (4mm2, 2100 fire).
Preţ listă: 3.50 €/ft. Preţ Audio Alchemy: 2.30 €/ft!!!

2 cabluri de Ø6mm (6mm2, 3150 fire).
Preţ listă: 4.30 €/ft. Preţ Audio Alchemy: 2.90 €/ft!!!

     
 

Inakustik Excellence Atmos Air

Inakustik Excellence Atmos Air este un cablu pentru boxe ce foloseşte un dielectric de aer în jurul a 2 conductori de 2,97mm2 fiecare din Cupru OFC liţat precis într-o configuraţie concentrică, fiecare conductor fiind izolat cu cămaşă pvc transparent.
Made in Germany.

Preţ listă: 2.50 €/ft.
Preţ Audio Alchemy: 1.50 €/ft!!!

     
 

Inakustik Excellence Silver

Inakustik Excellence Silver este un cablu pentru boxe ce foloseşte un dielectric de polietilenă în jurul a 2 conductori din Cupru OFC placat cu Argint (15g/kg), liţat (0,07mm) precis într-o configuraţie concentrică, fiecare conductor fiind izolat cu cămaşă pvc transparent.
Made in Germany.

2 cabluri de 2,5mm2.
Preţ listă: 4.80 €/ft. Preţ Audio Alchemy: 3.30 €/ft!!!

2 cabluri de 4mm2.
Preţ listă: 7.30 €/ft. Preţ Audio Alchemy: 4.90 €/ft!!!

     
 

Inakustik Premium Super Flat

Cablu super plat pentru boxe alcătuit din
2 x 5 x 0,5mm2 (2 x 2,5mm2) conductori
din Cupru OFC solid,
cu cămaşă pvc alb/maro.
Made in Germany.

Preţ listă: 1.50 €/ft
Preţ Audio Alchemy: 1 €/ft!!!

     
 

Inakustik Premium Flat

Cablu plat pentru boxe alcătuit din
2 x 2,5mm2 conductori
din Cupru liţat (Ø0,07mm),
cu cămaşă pvc alb.
Made in Germany.

Preţ listă: 2 €/ft
Preţ Audio Alchemy: 1.40 €/ft!!!

     
 

Inakustik Premium Silver

Cablu pentru boxe alcătuit din 2 conductori din Cupru placat cu Argint (5g/kg), liţat precis într-o configuraţie concentrică, cu cămaşă pvc transparent.
Made in Germany.

2 cabluri de 2,5mm2.
Preţ listă: 2 €/ft. Preţ Audio Alchemy: 1.30 €/ft!!!

2 cabluri de 4mm2.
Preţ listă: 3 €/ft. Preţ Audio Alchemy: 2.10 €/ft!!!

     
 

Inakustik Premium Cu

Cablu pentru boxe alcătuit din 2 x 4mm2 conductori din Cupru liţat (Ø0,15mm) precis într-o configuraţie concentrică, cu cămaşă pvc transparent.
Made in Germany.

Preţ listă: 2.20 €/ft
Preţ Audio Alchemy: 1.50 €/ft!!!

     
 

Inakustik Star Cu

Cablu pentru boxe alcătuit din
2 x 2,5mm2 conductori
din Cupru liţat,
cu cămaşă pvc transparent.
Made in Germany.

Preţ listă: 1.30 €/ft
Preţ Audio Alchemy: 0.90 €/ft!!!

     
 

DH Labs Silver Sonic Q-10 Signature

Cablu din Cupru OCC de înaltă puritate 7N (99,99999%) liţat, placat cu Argint, cu cămaşă exterioară pet negru/albastru peste pvc negru.
4 conductori de 2 x 2mm2 şi 2 x 3,3mm2,
cu cămaşă Teflon roşu şi negru.
Diametrul exterior este Ø11mm.
Made in USA.
click pe imagine pentru detalii!

Preţ: 17.20 €/ft

     
 

DH Labs Silver Sonic T-14

Cablu din Cupru OFC liţat, placat cu Argint,
cu cămaşă pvc negru antracit.
2 conductori de 2mm2 fiecare,
cu cămaşă Teflon roşu şi negru.
Diametrul exterior este Ø8mm.
Made in USA.
click pe imagine pentru detalii!

Preţ: 8 €/ft

     
 

DH Labs Silver Sonic Prelude

Cablu din Cupru UP-OFC liţat,
cu cămaşă pvc negru.
2 conductori de 4mm2 fiecare, în configuraţie
proprietară Alternating Multi-Layer Concentric
pentru reducerea fenomenului de skin-effect,
cu cămaşă polietilenă roşu şi negru.
Diametrul exterior este Ø10,5mm.
Made in USA.

Preţ: 5.60 €/ft

     
 

DH Labs Silver Sonic Odyssey

Cablu din Cupru UP-OFC liţat,
cu cămaşă pvc alb-perlat.
2 conductori de 2mm2 fiecare,
cu cămaşă pvc roşu şi negru.
Diametrul exterior este Ø9mm.
Made in USA.

Preţ: 3.20 €/ft

     
 

Neotech NEMOS

Neotech NEMOS este un cablu cu izolaţie de Teflon şi 8 conductori cu secţiune rectangulară din Argint OCC (1,85mm2), Cupru OCC 7N (single crystal >99,99999%, 2,1mm2) sau Cupru OFC (1,85mm2) solid, dispuşi într-o teacă de polietilenă şi cămaşă exterioară pvc albastru, negru sau alb.
Diametrul exterior este Ø12,5mm.
click pe imagine pentru detalii!

Preţ NEMOS-5080 (Cu OFC): 5.10 €/ft
Preţ NEMOS-3080 (Cu OCC): 12.70 €/ft
Preţ NEMOS-1080 (Ag OCC) 114.30 €/ft

     
 

Neotech NES-3001

Neotech NES-3001 este un cablu pentru boxe alcătuit dintr-o combinaţie de 16 conductori din Cupru UPOCC 7N (single crystal >99,99999%) solid, izolaţi individual cu Teflon. Conductorii sunt împletiţi elicoidal în jurul unui miez pvc. Fiecare grup de 8 conductori totalizează 8,3mm2! Cămaşa exterioară este din pet alb/negru transparent. Diametrul exterior este Ø16mm.
click pe imagine pentru detalii!

Preţ: 60.50 €/ft

     
 

Neotech NES-3002

Neotech NES-3002 este un cablu pentru boxe alcătuit dintr-o combinaţie de 2 conductori din Cupru UPOCC 7N (single crystal >99,99999%) liţat, izolaţi cu pvc. Fiecare conductor constă din 19 x 0,33mm2 (6,3mm2) liţe izolate individual într-o teacă de polipropilenă şi răsucite în cablu. Cămaşa exterioară este din pet negru transparent peste pvc verde.
Diametrul exterior este Ø23mm.
click pe imagine pentru detalii!

Preţ: 33.60 €/ft

     
 

Neotech NES-3003 II

Neotech NES-3003 II este un cablu pentru boxe alcătuit dintr-o combinaţie de 4 conductori din Cupru UPOCC 7N (single crystal >99,99999%) solid, izolaţi cu pvc şi cămaşă exterioară din pvc argintiu sau gri petrol. Fiecare grup de 2 conductori are 6mm2. Fiecare conductor constă din 2 grupuri de conductori: unul central, izolat cu polietilenă şi unul placat cu Argint, dispus elicoidal în jurul primului. Cablul este ecranat cu o ţesătură din Cupru OFC placat cu Staniu.
Diametrul exterior este Ø20mm.
click pe imagine pentru detalii!

Preţ: 26.90 €/ft

     
 

Neotech NES-3004 II

Neotech NES-3004 II este un cablu pentru boxe alcătuit dintr-o combinaţie de 8 conductori din Cupru UPOCC 7N (single crystal >99,99999%) liţat şi Cupru UPOCC 7N (single crystal >99,99999%) liţat placat cu Argint, izolaţi cu pvc şi cămaşă exterioară din pvc albastru. Fiecare grup de 4 conductori au 4mm2 şi sunt marcaţi (roşu şi negru) în 2 grupuri de conductori răsuciţi în jururul unui şnur central din pvc.
Diametrul exterior este Ø12,5mm.
click pe imagine pentru detalii!

Preţ: 19.20 €/ft

     
 

Neotech NES-3005 II

Neotech NES-3005 II este un cablu pentru boxe alcătuit dintr-o combinaţie de 6 conductori din Cupru UPOCC 7N (single crystal >99,99999%) liţat şi Cupru UPOCC 7N (single crystal >99,99999%) liţat placat cu Argint, izolaţi cu pvc şi cămaşă exterioară din pvc negru. Fiecare grup de 3 conductori au 2,5mm2 şi sunt marcaţi (roşu şi negru) în 2 grupuri de conductori răsuciţi în jururul unui şnur central din pvc.
Diametrul exterior este Ø12,5mm.
click pe imagine pentru detalii!

Preţ: 13.10 €/ft

     
 

Neotech NES-5001

Neotech NES-5001 este un cablu pentru boxe alcătuit dintr-o combinaţie de 4 conductori din Cupru OFC liţat, 2 conductori izolaţi cu pvc, răsuciţi fiecare în jurul a câte un conductor central izolat cu polietilenă, totul într-o teacă de poliester, cu cămaşă pvc negru. Fiecare grup coaxial de 2 conductori are 4mm2.
Diametrul exterior este Ø15mm.

Preţ: 2.70 €/ft

     
 

Harmonic Technology Pro-9 Reference III

Harmonic Technology Pro-9 Reference III este un cablu pentru boxe alcătuit dintr-o combinaţie de 34 conductori din Cupru OCC de grosimi diferite, din care 18 liţaţi şi 16 solizi, izolaţi cu Polietilenă, Teflon, pvc şi bumbac. Conductorii sunt împărţiţi în 4 grupuri din care 2 grupuri (8 liţat) împletiţi elicoidal, fiecare în jurul unui miez de Polietilenă şi 2 grupuri (8 solid) împletiţi elicoidal, fiecare în jurul unui conductor central liţat. Fiecare 17 grupuri (9 liţat + 8 solid) totalizează 6,6mm2! Cămaşa exterioară este din pet vişiniu/transparent. Diametrul exterior este Ø23mm.
click pe imagine pentru detalii!

Preţ listă: 80.40 €/ft
Preţ Audio Alchemy: 69.90 €/ft!!!

     
 

Harmonic Technology Pro-11 Reference III

Harmonic Technology Pro-11 Reference III este un cablu pentru boxe alcătuit dintr-o combinaţie de 16 conductori din Cupru OCC liţat, de grosimi diferite, izolaţi cu Polietilenă, Teflon, pvc şi bumbac. Conductorii sunt împărţiţi în 2 grupuri de 8, împletiţi elicoidal, fiecare în jurul unui miez de Polietilenă.
Fiecare grup totalizează 4mm2.
Cămaşa exterioară este din pet negru/transparent. Diametrul exterior este Ø23mm.
click pe imagine pentru detalii!

Preţ listă: 39.10 €/ft
Preţ Audio Alchemy: 34 €/ft!!!

     
 

Harmonic Technology Pro-13 Reference III

Harmonic Technology Pro-13 Reference III este un cablu pentru boxe alcătuit dintr-o combinaţie de 18 conductori din Cupru OCC de grosimi diferite, din care 10 liţaţi şi 8 solizi, izolaţi cu Polietilenă, Teflon, pvc şi bumbac. Conductorii sunt împărţiţi în 2 grupuri (4 liţat + 4 solid) împletiţi elicoidal, fiecare în jurul unui conductor central liţat.
Fiecare 9 grupuri (5 liţat + 4 solid) totalizează 2,6mm2.
Cămaşa exterioară este din pet alb/transparent.
Diametrul exterior este Ø20,5mm.
click pe imagine pentru detalii!

Preţ listă: 31.70 €/ft
Preţ Audio Alchemy: 27.50 €/ft!!!

     
 

Harmonic Technology Melody Line III

Harmonic Technology Melody Line III este un cablu pentru boxe alcătuit dintr-o combinaţie de 6 conductori din Cupru OCC de grosimi diferite din care 4 liţaţi şi 2 solizi, izolaţi cu pvc. Conductorii sunt împletiţi elicoidal în jurul unui tub pvc umplut cu bumbac.
Fiecare 3 grupuri (2 liţat + 1 solid) totalizează 3,3mm2.
Cămaşa exterioară este din pet alb/transparent.
Diametrul exterior este Ø13,5mm.
click pe imagine pentru detalii!

Preţ listă: 19.60 €/ft
Preţ Audio Alchemy: 17 €/ft!!!

     
 

Furutech FS-alpha36

Furutech FS-alpha36 este un cablu pentru boxe alcătuit dintr-o combinaţie de 2 conductori din Cupru OCC liţat, de 6 x 20 x Ø0,18mm (3,05mm2) fiecare, dispuşi elicoidal în jurul unui miez de Carbon, cu izolaţie de polietilenă (alb şi roşu), într-o teacă de pvc dopat cu Carbon, cu cămaşă pvc albastru violet.
Diametrul exterior este Ø13mm.
Made in Japan.

Preţ: 31.80 €/ft

     
 

Furutech Alpha-S14

Furutech Alpha-S14 este un cablu pentru boxe alcătuit dintr-o combinaţie de 2 conductori din Cupru OCC liţat, de 56 x Ø0,18mm (1,42mm2) fiecare, dispuşi răsucit cu umplutură de bumbac într-o teacă de polietilenă (alb şi roşu), cu cămaşă pvc albastru deschis. Diametrul exterior este Ø8,9mm.
Made in Japan.

Preţ: 11.40 €/ft

     
 

Furutech u-2T

Furutech u-2T este un cablu pentru boxe alcătuit dintr-o combinaţie de 2 conductori din Cupru OFC liţat, de 6 x 20 x Ø0,18mm (3,05mm2) fiecare, dispuşi elicoidal în jurul unui miez pe, într-o teacă de polietilenă (alb şi roşu), cu cămaşă pvc verde închis. Cablul a fost supus unui tratament special Furutech Alpha Process (Super Cryogenic & Demagnetizing Treatment). Diametrul exterior este Ø13,5mm.
Made in Japan.

Preţ: 8.40 €/ft

     
 

Furutech u-4.1T

Furutech u-4.1T este un cablu biwire pentru boxe alcătuit dintr-o combinaţie de 4 conductori de Cupru OFC liţat, 2 conductori de 21 x Ø0,15mm + 6 x 46 x Ø0,1mm (2,54mm2) fiecare în dispunere elicoidală într-o teacă de polipropilenă (albastru şi negru) pentru medii/înalte şi 2 conductori de 7 x 5 x Ø0,3mm (2,47mm2) fiecare în dispunere concentrică într-o teacă de polipropilenă (alb şi roşu) pentru bass, cu cămaşă pvc verde închis. Cablul a fost supus unui tratament special Furutech Alpha Process (Super Cryogenic & Demagnetizing Treatment).
Diametrul exterior este Ø11mm.
Made in Japan.

Preţ: 8 €/ft

     
 

AudioQuest Rocket 88

Include 2 cabluri pentru boxe alcătuite dintr-o combinaţie Double Star-Quad de 2 x 4 conductori din Cupru PSC+ (Perfect-Surface Copper+) solid. Totalizând 2 x 2,62mm2, conductorii sunt izolaţi cu polietilenă şi pvc negru/verde.
Cămaşa exterioară este din pet negru/verde.
Se pretează pentru DBS (Dielectric Bias System).
Made in USA.

Preţ: 23.20 €/ft

     
 

AudioQuest GO-4

Cablu pentru boxe alcătuit dintr-o combinaţie Star-Quad de 4 conductori din Cupru PSC+ (Perfect-Surface Copper+) solid.
Totalizând 2 x 1,65mm2, conductorii sunt izolaţi cu polietilenă şi pvc negru/maro.
Cămaşa exterioară este din pet negru/maro.
Se pretează pentru DBS (Dielectric Bias System).
Made in USA.

Preţ: 13.10 €/ft

     
 

AudioQuest Rocket 44

Include 2 cabluri alcătuite dintr-o combinaţie Double Star-Quad de 2 x 4 conductori din Cupru PSC+/PSC solid. Totalizând 2 x 2,62mm2, conductorii sunt izolaţi cu polietilenă şi pvc negru.
Cămaşa exterioară este din pet negru/argintiu.
Made in USA.

Preţ: 17.20 €/ft

     
 

AudioQuest Rocket 33

Include 2 cabluri alcătuite dintr-o combinaţie Double Star-Quad de 2 x 3 conductori din Cupru PSC/LGC solid.
Totalizând 2 x 2,08mm2, conductorii sunt izolaţi cu polietilenă şi pvc negru./roşu
Cămaşa exterioară este din pet negru/roşu.
Made in USA.

Preţ: 8.10 €/ft

     
 

AudioQuest Type 4

Cablu pentru boxe alcătuit dintr-o combinaţie Star-Quad de 4 conductori din Cupru LGC (Long-Grain Copper) solid. Totalizând 2 x 1,65mm2, conductorii sunt izolaţi cu polietilenă şi pvc negru/albastru sau alb.
Cămaşa exterioară este din pet negru/albastru.
Made in USA.

Preţ: 4.90 €/ft

     
 

Oyaide Across 3000 V2

Cablu din Cupru 102SSC liţat,
cu cămaşă poliuretan negru.
2 conductori de 3,05mm2 (37 x Ø0,3mm) fiecare.
Made in Japan.

Preţ listă: 16.70 €/ft
Preţ Audio Alchemy: 14.50 €/ft!!!

     
 

Acoustic Revive SPC-AV

Cablu din Cupru PC-TripleC (considerat în Japonia cel mai bun conductor) solid cu cămaşă pvc roşu.
2 conductori de Ø0,9mm fiecare.
Dimensiunea exterioară este 2,3mm x 6,0mm.
Made in Japan.
Comanda minimă 6m.

Preţ: 3.40 €/ft

     
 

Supra XL Annorum

Cablu din Cupru OFC 5N (>99,999%),
liţat (4 x 12 x Ø0,4mm, împletit elicoidal
în jurul unui miez de polipropilenă,
cu cămaşă pvc alb-ice blue.
4 cabluri de 1,6mm2 fiecare.
Diametrul exterior este Ø10mm.
Made in Sweden.

Preţ: 34.20 €/m

     
 

Supra Quadrax

Cablu din Cupru OFC 4N (>99,99%)
placat Staniu, liţat, împletit elicoidal
în jurul unui miez de polipropilenă,
cu cămaşă pvc alb-ice blue.
4 cabluri de 2mm2 fiecare.
Diametrul exterior este Ø15mm.
Made in Sweden.

Preţ: 20.10 €/m

     
 

Supra PLY 3.4 Wide

Cablu din Cupru OFC 4N (>99,99%)
placat Staniu, liţat, cu cămaşă pvc alb-ice blue,
2 cabluri de 3,4mm2 fiecare (9,6mm x 5,3mm).
Made in Sweden.

Preţ: 7.30 €/m

     
 

Supra PLY 3.4/S

Cablu din Cupru OFC 4N (>99,99%) placat Staniu, liţat, ecranat (Aluminiu), cu cămaşă pvc alb-ice blue,
2 cabluri de 3,4mm2 fiecare + masă.
Made in Sweden.

Preţ: 9.80 €/m

     
 

Supra PLY 3.4

Cablu din Cupru OFC 4N (>99,99%)
placat Staniu, liţat, cu cămaşă pvc alb-ice blue,
2 cabluri de 3,4mm2 fiecare.
Made in Sweden.

Preţ: 7.10 €/m

     
 

Supra Linc

Cablu din Cupru OFC 4N (>99,99%) placat Staniu, liţat, ecranat (Aluminiu), cu cămaşă pvc alb-ice blue,
Made in Sweden.

Supra Linc 2.5 - 2 cabluri de 2,5mm2.

Preţ: 5.10 €/m

Supra Linc 4.0 - 2 cabluri de 4mm2.

Preţ: 7.40 €/m

     
 

Supra Rondo

Cablu din Cupru OFC 4N (>99,99%) placat Staniu, liţat, cu cămaşă pvc alb-ice blue.
Made in Sweden.

Supra Rondo 2x2.5 - 2 cabluri de 2,5mm2.

Preţ: 5.50 €/m

Supra Rondo 4x2.5 - 4 cabluri de 2,5mm2.

Preţ: 8.10 €/m

Supra Rondo 4x4.0 - 4 cabluri de 4mm2.

Preţ: 10.80 €/m

     
 

Supra Classic

Cablu din Cupru OFC 4N (>99,99%) placat Staniu, liţat, cu cămaşă pvc alb-ice blue.
Made in Sweden.

Supra Classic 2.5 - 2 cabluri de 2,5mm2.

Preţ: 3.10 €/m

Supra Classic 4.0 - 2 cabluri de 4mm2.

Preţ: 5.10 €/m

Supra Classic 6.0 - 2 cabluri de 6mm2.

Preţ: 7.40 €/m

     
 

Jantzen Jad-4Solid

Cablu din Cupru OFC 4N (>99,99%) solid,
cu cămaşă pvc albastru.
4 cabluri de 2 x 1,0mm2 + 2 x 0,5mm2.
Made in Sweden.

Preţ: 1.70 €/ft

     
 

Jantzen Jad-2.5

Cablu din Cupru OFC 4N (>99,99%) liţat,
cu cămaşă pvc alb sau negru.
2 cabluri de 2,5mm2 fiecare.
Made in Sweden.

Preţ: 0.90 €/ft

     
 

Jantzen Flat Braided 2.5

Cablu plat din Cupru OFC 4N (>99,99%)
liţat împletit, cu cămaşă pvc transparent.
2 cabluri de 2,5mm2 fiecare.
Made in Sweden.

Preţ: 1.80 €/ft

     
 

Cabluri diverse DH Labs Silversonic OFH

Cabluri din Cupru OCC 7N (single crystal >99,99999%) liţat, placat cu Argint, cu cămaşă Teflon roşu sau negru.

OFH-12 - 1 cablu de Ø2,05mm. Preţ: 7 €/ft

OFH-14 - 1 cablu de Ø1,63mm. Preţ: 4.50 €/ft

OFH-20 - 1 cablu de Ø0,82mm. Preţ: 2.50 €/ft

     
 

Cabluri diverse Neotech SOCT

Cabluri din Cupru UPOCC 7N (single crystal >99,99999%) solid, cu cămaşă Teflon roşu.

SOCT-14 - 1 cablu de Ø1,63mm. Preţ: 5 €/ft

SOCT-16 - 1 cablu de Ø1,3mm. Preţ: 3.50 €/ft

SOCT-18 - 1 cablu de Ø1,03mm. Preţ: 2.50 €/ft

SOCT-20 - 1 cablu de Ø0,82mm. Preţ: 1.80 €/ft

SOCT-22 - 1 cablu de Ø0,65mm. Preţ: 1.30 €/ft

     
 

Cabluri diverse MDPC-X

Cabluri din Cupru OFC liţat, placat cu Staniu, cu cămaşă pvc alb sau negru. Made in Germany.

MDPC-15 - 1 cablu de 1,50mm2. Preţ: 1.30 €/m

MDPC-17 - 1 cablu de 1,00mm2. Preţ: 1.10 €/m

MDPC-23 - 1 cablu de Ø0,25mm2. Preţ: 0.80 €/m

     
 

Cabluri diverse Audio Alchemy APX

APX14/12/10 - Cablu din Cu OFC liţat placat Ag cu cămaşă Teflon diverse culori 1 cablu de 2, 3 sau 5mm2. Made in USA.

Preţ: 1.70/1.90/2.10 €/ft

APX22CUT/20CUT - Cablu din Cupru OFC liţat placat Argint cu cămaşă Teflon diverse culori 1 cablu de Ø0,65mm/Ø0,82mm. Made in USA.

Preţ: 0.80/1 €/ft

     
 

Cabluri diverse Audio Alchemy AGH

Cablu din Argint solid 5N (>99.999%) cu cămaşă Teflon transparent 1 cablu. Made in USA.

AGH14AGT - Ø1,63mm. Preţ: 14.50 €/ft

AGH16AGT - Ø1,3mm. Preţ: 10.70 €/ft

AGH18AGT - Ø1,03mm. Preţ: 6 €/ft

AGH20AGT - Ø0,82mm. Preţ: 4.60 €/ft

AGH22AGT - Ø0,65mm. Preţ: 3.20 €/ft

AGH24AGT - Ø0,52mm. Preţ: 2.10 €/ft

     
 

W & M Audio LS-05

Cablu ultra plat (0,12mm) cu 2 conductori din Cupru OFC, 58mm lăţime. Ideal pentru aplicaţii Home Cinema, dar şi Stereo. Poate fi foarte uşor "ascuns" sub zugrăveală, tapet, covor/mochetă, plintă/parchet.
Skin-effect foarte redus. Excelent transfer al semnalului. Sunet senzaţional, bogat în detalii! 21g/m.
Made in Germany.

Preţ: 1 €/ft

     
 

Mundorf FCU

Conductor din folie de Cupru OFC solid
ideal pentru construcţia cablurilor extraplate.
Made in Germany.
click pe imagine/titlu pentru catalogul complet!

Mundorf CF28 - Lăţime 28mm, 17,5g/m,
secţiune echivalentă de 2,10mm2. Preţ: 3.90 €/m

Mundorf CF44 - Lăţime 44mm, 27,5g/m,
secţiune echivalentă de 3,30mm2. Preţ: 4.90 €/m

Mundorf CF70 - Lăţime 70mm, 44,0g/m,
secţiune echivalentă de 5,26mm2. Preţ: 5.90 €/m

     
 

W & M Audio LS-06

Cablu din Cupru OFC liţat, cu cămaşă exterioară pvc negru. 4 cabluri împletite de 2,5mm2 fiecare, cu cămaşă pvc, 3 culori diferite.
Diametrul exterior este Ø13,5mm.
Cămaşa exterioară este din pet negru.
Made in Germany.

Preţ: 3.90 €/ft

     
 

W & M Audio LS-03

Cablu din Cupru OFC liţat, dublu ecranat (Aluminiu şi Cupru/Staniu), şnur bumbac, cu cămaşă exterioară pvc. 4 cabluri împletite, cu cămaşă pvc, 4 culori diferite. Diametrul exterior este Ø12mm.
Made in Germany.

Preţ: 3 €/ft

     
 

Cablu W & M Audio Silhouette MS II

Cablu din Cupru OFC placat Argint liţat 0,07mm
cu cămaşă pvc transparent.
Diametrul este exterior cu tot cu cămaşă.
Made in Germany!

2 cabluri de Ø3,8mm (2,5mm2) fiecare. Preţ: 1.20 €/ft

2 cabluri de Ø4,4mm (4mm2) fiecare. Preţ: 1.70 €/ft

2 cabluri de Ø6mm (6mm2). Preţ: 2.60 €/ft

     
 

Cablu W & M Audio Mix-Stream

Cablu din Cupru OFC 50% placat Argint liţat 0,1mm
cu cămaşă pvc transparent.
Diametrul este exterior cu tot cu cămaşă.
Made in Germany!

2 cabluri de Ø3,8mm (2,5mm2) fiecare. Preţ: 0.90 €/ft

2 cabluri de Ø4,4mm (4mm2) fiecare. Preţ: 1.30 €/ft

2 cabluri de Ø6mm (6mm2) fiecare. Preţ: 2.10 €/ft

     
 

Cablu Audio Alchemy KLT

Cablu din Cupru OFC liţat cu cămaşă pvc transparent,
Diametrul este exterior cu tot cu cămaşă.

2 cabluri de Ø3,8mm (2,5mm2) fiecare. Preţ: 1.20 €/m

2 cabluri de Ø4,4mm (4mm2) fiecare. Preţ: 1.90 €/m

2 cabluri de Ø6mm (6mm2) fiecare. Preţ: 2.80 €/m