difuzoare


unelte

 

 

 


accesorii
incinte

tratamente acustice

filtre
componente

tratamente acustice

standuri
şi
rackuri

cabluri
şi
conectori

amplificatoare cutii
accesorii

incinte acustice
kit-uri şi
căşti

pickup-uri
CD-playere
DAC-uri
streamere

aparate de
măsură
software
cărţi cd
unelte

 

 

 

 

 

 

pickup-uri, CD-playere, DAC-uri şi streamere:

DAC-uri:

 
Alpha Design Labs Esprit (by Furutech)
 

 

Esprit este un model GT mai luxos şi mai rapid. Este un DAC/Preamplificator care poate înregistra şi reda de pe un hard disk, atât în mod analogic cât şi digital.
Chiar oferă posibilitatea de a atenua înregistrarea cu 0dB, 6 dB sau 12dB.
Esprit este proiectat în jurul lui Wolfson WM8716, un DAC 24-bit/192kHz de înaltă performanţă. Funcţiile ADC sunt îndeplinite de convertorul 24-bit/192kHz Cirrus Logic CS5361, cu o arhitectură multi-bit la o plajă dinamică de 114dB. Esprit mai deţine intrări optică, coaxială şi de linie pentru orice tip de echipament home entertainment folosiţi. De asemenea, Esprit are atât ieşiri analogice cât şi optice (ieşire optică doar pentru sursă USB: ieşirea optică S/PDIF trece doar prin USB pentru redare. Ieşirea S/PDIF suportă formatele digitale surround multi-channel precum AC3 şi DTS). Cu Esprit puteţi controla complet un sistem analog, digital sau computer, cu un sunet superior, în timp ce înregistraţi un vinil sau orice altă sursă analogică sau digitală pe hard disk! Excepţionalul amplificator de căşti poate conduce cu aplomb căşti de 16-600 ohm.
Sunetul este viu, captivant, palpabil şi nemaiauzit în această categorie de preţ.
ADL Esprit aduce semnătura Furutech de fidelitate, detaliu şi claritate şi în fişierele de înaltă rezoluţie24-bit/96kHz, iar cele 16-bit/44.1kHz sună mai bine şi mai satisfăcător.

 
 Garanţia pentru acest produs este 36 luni.

 
Preţ listă: 1000 €
 
Preţ Audio Alchemy: 720 €