difuzoare


unelte

 

 

 


accesorii
incinte

tratamente acustice

filtre
componente

tratamente acustice

standuri
şi
rackuri

cabluri
şi
conectori

amplificatoare cutii
accesorii

 

 

 

 

incinte acustice
kit-uri şi
căşti

pickup-uri
CD-playere
DAC-uri
streamere

aparate de
măsură
software
cărţi cd
unelte

 

 

componente filtre:

unelte pentru voicing:

 

INTERTECHNIK MultiCap

Condensator de înaltă calitate cu dielectric din folie metalică, cu valori multiple (0,10-100uF) pentru testarea şi ajustarea rapidă a filtrelor.
Made in Germany.

Preţ: 420.30 €/Buc.

   
 

INTERTECHNIK MultiCoil 1

Inductor de înaltă calitate cu miez de aer, cu valori multiple (0,39-4,70mH) pentru testarea şi ajustarea rapidă a filtrelor.
Made in Germany.

Preţ: 369.60 €/Buc.

   
 

INTERTECHNIK MultiCoil 2

Inductor de înaltă calitate cu miez de oţel, cu valori multiple (4,70-22,0mH) pentru testarea şi ajustarea rapidă a filtrelor.
Made in Germany.

Preţ: 368.40 €/Buc.

   
 

INTERTECHNIK MultiResist

Rezistor ceramic, cu valori multiple (0,10-100Ohm) pentru testarea şi ajustarea rapidă a filtrelor.
Made in Germany.

Preţ: 451.20 €/Buc.

     
 

Virtual Crossover Box
produs în ambalaj original

Un tablou de comandă (pasiv şi analogic) variabil pentru filtre de incinte acustice care vă permite să schimbaţi componentele instantaneu folosind comenzile rotative marcate şi căile de reţea predeterminate din circuitul său imprimat. Puteţi: 1. proiecta, testa şi modifica filtre în timp real în timpul audiţiei sau puteţi compara curbele de răspuns din software-ul folosit. Foarte bun pentru testare A/B. 2. elimina nenumăratele ore de proiectare şi timpii morţi de realizare. 3. optimiza incintele de casă sau maşină. 4. folosi componente externe cu terminalele cu conectori rapizi sau selecta din peste 85 de componente folosind comenzile rotative robuste şi de folosinţă îndelungată.
Caracteristici: 1. Foloseşte un circuit imprimat pentru o strânsă toleranţă şi performanţe credibile. 2. Are un capac dur din plastic injectat cu valorile componentelor inscripţionate vizibil pentru a garanta ani buni de utilizare productivă. 3. Încape într-o servietă standard.
Garanţie 12 luni.

Preţ: 333.54 €