difuzoare


unelte

 

 

 


accesorii
incinte

tratamente acustice

filtre
componente

incinte acustice
kit-uri şi
căşti

standuri
şi
rackuri

cabluri
şi
conectori

amplificatoare cutii şi
accesorii

pickup-uri
CD-playere
DAC-uri
streamere

aparate de
măsură
software
cărţi cd
unelte

 

 

 

 

tratamente acustice

 

 

incinte acustice, kit-uri şi căşti:

incinte acustice şi kit-uri

  1Incinte şi kit-uri Audio Alchemy 1Planuri de incinte şi kit-uri Jordan 1Incinte acustice Supravox
1Incinte acustice Davis Acoustics
1Incinte acustice şi kit-uri Manger 1Incinte acustice SWANS
1Kit-uri Davis Acoustics
1Incinte acustice şi kit-uri Morel
1Incinte acustice şi kit-uri Tonsil
1Incinte acustice şi kit-uri Dayton 1Incinte şi kit-uri SB Acoustics 1Incinte acustice şi kit-uri Visaton
1Incinte acustice ELAC 1Incinte şi kit-uri Scan-Speak 1Incinte acustice şi kit-uri Wavecor
  1Incinte acustice Fyne Audio 1Incinte acustice şi kit-uri Seas 1Incinte acustice Yamaha NS-1000M
  1Incinte acustice Gryphon Mojo    
       
       
 

Proiectarea complet optimizată a incintelor acustice

Procesul de proiectare al filtrelor duce la concluzia că nu există crossover-e "universale" care să se potrivească la orice combinaţie de difuzoare. Acestea nu au niciodată un răspuns plat şi impedanţa prezentată amplificatoarelor este mai degrabă una complexă decât una simplă de 4 sau 8 ohmi.
Din experienţa noastră ştim că procesul de proiectare implică mult mai mult decât o simplă măsurătoare şi analiza acestei măsurători.

Procesul de proiectare complet optimizată începe cu analiza echipamentului audio pe care îl deţineţi sau doriţi să îl achiziţionaţi precum şi cu analiza spaţiului acustic în care se va desfăşura aplicaţia audio viitoare (stereo sau home cinema).
Odată stabilite aceste deziderate începem lucrul prin construirea incintei dumneavoastră (sau a unei incinte de test dacă intenţionaţi să construiţi personal versiunea finală a ei). Pentru că răspunsul difuzoarelor variază mult în funcţie de lăţimea baffle-ului şi de amplasarea lor pe baffle, toate măsurătorile electrice şi acustice vor fi efectuate exact pe cabinetul ce va constitui incinta acustică finală.
Tipurile de măsurători pe care le facem sunt răspunsul în frecvenţă şi impedanţă. Răspunsul în frecvenţă va fi efectuat atât în ax cât şi off-axis şi la distanţe multiple pentru a determina cel mai bun punct de filtrare la care difuzoarele alese se vor comporta optim.
Următorul pas din procesul de proiectare complet optimizată implică exportul şi analiza măsurătorilor efectuate în software-ul de optimizare profesională unde putem procesa curbele de răspuns ideale pentru fiecare difuzor împreună cu diferite valori ale componentelor din mai multe prototipuri de filtre, selectând continuu diverse topologii care în final să ducă la un răspuns total ideal al sistemului.
Odată terminat proiectul teoretic facem un filtru de test pentru a reface măsurătorile cât mai acurate. Când difuzoarele sunt în funcţiune (în lumea reală), în cele mai multe cazuri ele se manifestă destul de diferit faţă de ceea ce sugerează programul de optimizare.
După ce filtrul de test este cât mai apropiat de proiectul teoretic urmează să facem voicing-ul într-o cameră de audiţie reală. Această evaluare se face cu preferinţele dumneavoastră muzicale pe un amplificator din categoria celui pe care îl veţi folosi (solid state sau pe lămpi). Astfel vom face ultimele intervenţii asupra filtrului de test înainte de asamblarea finală.
În această ultimă etapă construim versiunea finală a filtrului folosind mărcile de componente pe care le doriţi. Inductorii sunt măsuraţi exact la valorile proiectate şi condensatorii sunt potriviţi identici (matching).
Filtrele complete sunt măsurate din nou în sistem pentru a treia oară, asigurându-ne astfel că proiectul este unul pe care îl veţi îndrăgi mulţi ani de acum înainte!
Nu în ultimul rând vă oferim asistenţă tehnică (telefon, email) dacă doriţi să reajustaţi filtrele finale după noi preferinţe sau pentru a vă răspunde la întrebări legate de acestea.
Preţurile sunt numai pentru proiectarea complet optimizată a incintelor acustice. Preţul total depinde de mărimea, complexitatea şi finisajul cabinetelor incintelor acustice, preţul difuzoarelor, al componentelor şi al accesoriilor alese. Incintele acustice executate manual de Audio Alchemy se livrează cu o garanţie de 5 ani!

Preţ începând de la 260.40 €
Cereţi preţul special dacă achiziţionaţi difuzoarele de la Audio Alchemy

 


Incintele acustice Audio Alchemy

Incintele Audio Alchemy sunt incinte de calitate superioară în care folosim numai difuzoare şi componente de top de la producători europeeni de prestigiu.
Aceste elemente se regăsesc doar în boxe de 2, 3 sau poate de 4 ori mai scumpe!
Majoritatea producătorilor afişează un preţ de retail de 6-10 ori mai mare decât preţul de producţie datorită modului "tradiţional" de vânzare.
Eliminând marja intermediarilor vă putem oferi aceste incinte 100% manufacturate în România, la un preţ mult mai atrăgător! Incintele Audio Alchemy folosesc cu predilecţie difuzoare Scan-Speak ale renumitului producător danez, difuzoare utilizate şi de branduri de top precum Wilson Audio sau YG Acoustics. În modelele de vârf folosim cele mai bune şi mai scumpe woofer-e din seria Revelator, midwoofer-e şi midrange-uri Illuminator şi tweeter-e de Beriliu pur pe care le puteţi regăsi şi în boxe de 97000euro!
Un alt factor vital pentru reproducerea desăvârşită a sunetului îl reprezintă filtrele incintelor Audio Alchemy unde folosim componente superioare de la Mundorf, Jantzen, Obbligato şi ClarityCap.
O pereche de filtre poate ajunge şi la 1000euro!
Pentru eliminarea rezonanţelor nedorite, cabinetele incintelor Audio Alchemy sunt supra-ranforsate pentru o rigiditate optimă, cu fiecare baffle gros de minimum 35mm!
Nu în ultimul rând avem foarte mare grijă la finisajul incintelor Audio Alchemy oferind diverse esenţe de furnir exotic sau tradiţional, lăcuit mat sau lucios în mai multe straturi. Nici accesoriile incintelor Audio Alchemy nu sunt trecute cu vederea: terminalele sunt WBT, recunoscute pentru calitatea lor legendară, iar cablarea internă este asigurată de Jantzen, cu conductori de Cupru 5N (>99,999%).
Astfel, incintele Audio Alchemy pot livra un soundstage 3D amplu atât ca imagine cât şi ca adâncime, cu un sunet spaţios şi detaliat, fiind capabile să pună în valoare cele mai fine nuanţe muzicale. Folosim cele mai scumpe difuzoare, filtre şi accesorii dintr-un singur motiv - preţul şi calitatea merg mână în mână. Atunci când aveţi cele mai bune ingrediente vă puteţi bucura de cel mai bun sunet.
Bineînţeles, nu ne aşteptăm să cumpăraţi incinte acustice doar din aceste considerente şi de aceea am pus la punct programul Relax 10.
Mai multe detalii găsiţi mai jos.
Toate incintele Audio Alchemy sunt manufacturate "in house", iar timpul de aşteptare pentru livrarea unei perechi de incinte Audio Alchemy este de aproximativ 30-60 zile.
Garanţia incintelor Audio Alchemy este 5 ani!

 


Programul Relax 10

Acest program constituie un mod neobişnuit, dar foarte practic de a cunoaşte intim incintele noastre audio în adevăratul sens al cuvântului. Vorbim serios!
Să "tragi cu urechea" în timpul unei vizite la un show-room, înconjurat de un mediu acustic necunoscut, atât ca încăpere de audiţie cât şi ca echipament audio auxiliar, nu poate contura decât o primă impresie...
În schimb, audiţiile critice în atmosfera binecunoscută de ani de zile a propriei camere de audiţie poate însemna un test adevărat! Avantajele sunt evidente: ascultaţi când doriţi, într-o cameră pe care o cunoaşteţi şi cu propriul echipament. Aveţi timp să luaţi o decizie corectă pe termen lung!
Incintele Audio Alchemy, Davis Acoustics, Dayton, Jantzen, Manger, Morel, Scan-Speak, Seas, Supravox, Tonsil şi Visaton pot fi audiate la domiciliul dumneavoastră timp de 10 zile prin intermediul programului Relax 10. Pentru mai multe detalii şi programări vă rugăm sunaţi la 0722-207135.