difuzoare


unelte

 

 

 


accesorii
incinte

tratamente acustice

filtre
componente

tratamente acustice

standuri
şi
rackuri

cabluri
şi
conectori

amplificatoare cutii
accesorii

incinte acustice
kit-uri şi
căşti

pickup-uri
CD-playere
DAC-uri
streamere

aparate de
măsură
software
cărţi cd
unelte

 

 

 

 

 

 

incinte acustice, kit-uri şi căşti:

renovare/reparare/restaurare boxe

 

 
   
 

Aduceţi vechile dvs. boxe la viaţa!!!

Este foarte tentant să aruncaţi vechile dvs. incinte doar pentru că unul sau două dintre difuzoare au încetat să funcţioneze sau sună decolorat. Suntem capabili să restaurăm, să renovăm şi să reparăm boxele iubite, dar poate îmbătrânite, aducându-le înapoi la gloria lor de odinioară. O mulţime de sisteme din anii 1970 şi 1980 funcţionează în continuare mai bine decât multe dintre cele actuale, creând o senzaţie mai naturală şi mai relaxată a sunetului lor.

O problemă tipică la unele difuzoare mai vechi este deteriorarea suspensiilor din spumă. Acestea pot fi adesea înlocuite cu unităţi noi care au caracteristici sonore similare. Schimbarea difuzoarelor poate îmbunătăţi adesea calitatea sunetului, păstrând în acelaşi timp tonul general. Tweeterele în special s-au îmbunătăţit dramatic de-a lungul anilor şi prin actualizarea vechilor dvs. difuzoare veţi auzi mai multe detalii şi fineţe! Deteriorarea treptată a sunetului difuzoarelor pe o perioadă de timp se poate datora uscării condensatoarelor rezultând o lipsă de detalii şi definiţie, în special în secţiunile înalte şi medii. Este recomandat să înlocuiţi condensatorii vechi cu unii noi de aceeaşi valoare asigurându-vă că frecvenţele de crossover originale nu sunt perturbate. Unii producători tind să folosească condensatori electrolitici destul de simpli care cu siguranţă pot fi îmbunătăţiţi. Acolo unde este posibil întotdeauna este benefic să actualizaţi condensatorii electrolitici existenţi cu condensatori din polipropilenă de o calitate mai bună, de aceeaşi valoare.
Vă recomandăm condensatoarele din catalogul nostru (Mundorf, Jantzen Audio etc.) deoarece acestea vor îmbunătăţi dramatic claritatea, detaliile şi dinamica sunetului!
Dacă nu sunteţi sigur sau nu reuşiţi să faceţi singur upgrade-ul, trimiteţi-ne boxele, difuzoarele ş/sau filtrele şi vom întreprinde proiectul pentru dvs..
Vă vom informa despre costuri înainte de a începe lucrarea.
Suntem capabili să furnizăm unităţi de schimb alternative pentru o gamă largă de difuzoare.

Contactaţi-ne pentru ajutor şi sfaturi.