difuzoare


unelte

 

 

 


accesorii
incinte

tratamente acustice

filtre
componente

incinte acustice
kit-uri şi
căşti

tratamente acustice

standuri
şi
rackuri

cabluri
şi
conectori

amplificatoare cutii
accesorii

pickup-uri
CD-playere
DAC-uri
streamere

aparate de
măsură
software
cărţ
i cd
unelte

 

 

 

 

 

 

incinte acustice, kit-uri şi căşti:

incinte acustice Audio Alchemy:

Programul Relax 10

Audio Alchemy Enchanted

Cu un profil avangardist, incintele acustice Audio Alchemy Enchanted sunt semnificativ mai detaliate si au un sunet mai deschis în zona frecvenţelor înalte decât multe incinte bookshelf de pe piaţă, în primul rând datorită tweeter-ului panglică din Kapton de înaltă calitate. Coborând în zona mediilor, sunetul este bogat, lipsit de sterilitate şi reticenţă, dar cald şi convingător pentru orice audienţă. Vocile masculine sunt redate cu gravitatea specifică acestui spectru, dar cu naturaleţe şi o microdinamică desăvârşită.
Chiar şi la volum mic pierderile de detaliu şi rezoluţie sunt minime.
In ceea ce priveşte bass-ul, acesta învăluie perfect fiecare notă cu o claritate şi o definiţie deosebită şi deloc comună pentru un difuzor de 5".
Acesta este midwoofer-ul Morel MW144 preferat în configuraţii de lux de câteva ori mai scumpe.
Cabinetul extrem de rigid, de dimensiuni ridicol de mici pentru calitatea bass-ului livrat este de tipul bass-reflex cu eventul dispus în spatele cutiei pentru a putea cupla în funcţie de preferinţe, peretele din spatele incintei. Sistemul a fost astfel proiectat încât apropierea eventului de un perete să nu dăuneze bass-ului ci să îl ajute exact cât trebuie în reproducerea frecvenţelor joase pâna în jurul valorii de 40Hz.
Sistemul include şi o pereche de standuri dedicate, cu geometria studiată pentru a ridica centrul acustic al incintelor la înălţimea optimă audiţiei. Şi pentru standuri cuvântul de ordine este rigiditatea, acestea fiind umplute cu nisip fin cernut şi uscat, iar vârfurile (spikes) de decuplare acustică sunt conuri de bronz placate cu crom sau aur. Standurile pot fi argintii sau negre.
Audio Alchemy Enchanted işi găsesc uşor locul în orice cameră de audiţie şi sunt imediat îndrăgite de la primele acorduri şi datorită design-ului foarte versatil. Tweeter-ul este montat într-o cutie separată şi poate fi perfect aliniat temporal cu Morel MW144 pentru o reproducere extrem de coerentă pe întregul spectru audio.
Finisajul foarte elaborat include o acoperire cu furnir exotic de mahon zebrat şi lăcuit cu grijă "wet on wet" cu 14 straturi de lac special. În aceeaşi notă de rafinament, baffle-ul celor 2 cutii este îmbrăcat în piele neagră şi găzduieşte discret magneţi de neodimium pentru prinderea măştilor. La cerere sunt disponibile şi alte finisaje.
Construcţia modulară elimină orice colorare a sunetului pentru o imagine stereo de invidiat. De asemenea a permis montarea terminalelor separat pentru tweeter şi midwoofer pentru o configurare bi-wiring superioară. Garanţia este 5 ani. Manufacturate în Romania.

Specificaţii:

Configuraţie: 2 căi, 2 difuzoare, incintă bass-reflex + stand
Tweeter: panglică din film de Kapton
Midwoofer: 5" polipropilenă întărită cu minerale
Răspuns în frecvenţă: 43-26000Hz (-6dB)
Impedanţa: 6 ohm (nominal)
Senzitivitate: 89dB/2,83V/1m
Putere amplificator recomandată: 20-90W (max. 170W)
Finisaj: Furnir natural mahon lăcuit (alte finisaje disponibile la cerere)
Dimensiuni (cu standuri): 1140mm x 270/165mm x 325/205mm
Greutate: 20kg
Garanţie: 60 luni

Preţ Audio Alchemy Enchanted: 1200 €/pereche (standuri opţionale)