difuzoare


unelte

 

 

 


accesorii
incinte

tratamente acustice

filtre
componente

incinte acustice
kit-uri şi
căşti

tratamente acustice

standuri
şi
rackuri

cabluri
şi
conectori

amplificatoare cutii
accesorii

pickup-uri
CD-playere
DAC-uri
streamere

aparate de
măsură
software
cărţi cd
unelte

 

 

 

 

 

 

incinte acustice, kit-uri şi căşti:

incinte acustice Audio Alchemy:

Programul Relax 10

Incintele acustice Audio Alchemy Magnum oferă o reproducere fidelă şi cuprinzătoare a sunetului cu o remarcabilă bogăţie de timbruri şi o claritate evidentă. Realismul imaginii stereo pe care o furnizează, pune în valoare cele mai fine detalii şi nuanţe de interpretare. Acurateţea pătrunzătoare a incintelor Magnum şi răspunsul lor tranzitoriu foarte dinamic asigură o rezoluţie acustică de excepţie.
Audio Alchemy Magnum sunt uşor de condus şi pot fi însoţite de ambele tipuri de amplificatoare, cu tuburi sau tranzistori.
Noul tweeter ScanSpeak Illuminator D3004/6620 ce echipează aceste incinte de înaltă performanţă este extrem de acurat, cu un larg răspuns în frecvenţă şi o dispersie foarte bună constituind un element important al succesului muzical Magnum.
Midwoofer-ul C-Quenze 18 H 52 17 06 SD manufacturat de faimosul brand Audio Technology este prevăzut cu un con compozit din polipropilenă şi carbon, foarte uşoare şi neutre din punct de vedere acustic. Magnetul lor deosebit de puternic şi realizarea echipajului mobil asigură limitarea eficace a distorsiunilor armonice.
Performanţele superioare ale acestor incinte se datorează în parte proiectării interne a cabinetelor, bazată pe 2 camere cuplate acustic cu materiale fonoabsorbante diferite (printre care şi revoluţionarul Twaron Angel Hair) care regularizează efectiv undele sonore din interiorul incintelor în timp ce stabilizează presiunea aerului în spatele difuzoarelor. Acest design elimină în principal efectele dăunătoare obişnuite ale undelor staţionare oferind totodată o curbă de răspuns mai liniară şi un registru bass fără efecte "boomy". În plus, prin acest procedeu se reduce compresia dinamică, ceea ce duce la creşterea calităţii răspunsului tranzitoriu. Volumul intern al incintelor este acordat pe panoul dorsal cu un port bass-reflex pt. a intensifica răspunsul în bass.
Cabinetele incintelor Magnum sunt realizate din MDF de înaltă densitate cu grosimea de 18-40mm, iar finisajul cu lac mat în 7 straturi acoperă un furnir natural de diverse esenţe. Baffle-ul de 40mm grosime este teşit simetric pe muchiile verticale pentru a evita difracţia şi a obţine astfel un soundstage mult mai bine definit şi mai spaţios. Cu densitatea mare şi grosimea sa de 40mm, această parte a incintei ajută la reducerea vibraţiilor externe. Ranforsările interne sunt tot din MDF şi sunt modelate astfel încât să concentreze şi să disipe vibraţiile.
Filtrul este coerent în fază şi realizat point to point "la aer" cu componente high end de înaltă precizie, alese cu grijă pentru calităţile lor tehnice, dar mai presus de toate pentru calităţile lor muzicale. Terminalele de conectare la amplificator sunt placate cu aur şi cablarea internă foloseşte conductori multifilari de Cupru placat cu Argint şi izolaţie de Teflon.
Garanţia este 5 ani. Manufacturate în Romania.

Specificaţii:

Configuraţie: 2 căi, 2 difuzoare, incintă bass-reflex + stand
Tweeter: 1" dom textil
Midwoofer: 7" polipropilenă tratată cu minerale
Răspuns în frecvenţă: 44-33000Hz (-6dB)
Impedanţa: 8 ohm (nominal)
Senzitivitate: 90dB/2,83V/1m
Putere amplificator recomandată: 30-180W (max. 240W)
Finisaj: Furnir natural mahon lăcuit (alte finisaje disponibile la cerere)
Dimensiuni (cu standuri): 1140mm x 200mm x 340mm
Greutate: 16kg
Garanţie: 60 luni

Preţ Audio Alchemy Magnum: 2400 €/pereche (standuri opţionale)