difuzoare


unelte

 

 

 


accesorii
incinte

tratamente acustice

filtre
componente

incinte acustice
kit-uri şi
căşti

tratamente acustice

standuri
şi
rackuri

cabluri
şi
conectori

amplificatoare cutii
accesorii

pickup-uri
CD-playere
DAC-uri
streamere

aparate de
măsură
software
cărţi cd
unelte

 

 

 

 

 

 

incinte acustice, kit-uri şi căşti:

incinte acustice Audio Alchemy:

Programul Relax 10

Incintele acustice Audio Alchemy Spiral oferă garanţia recunoaşterii calităţii asociată componentelor şi difuzoarelor de performanţă. Construcţia şi finisajul sunt la înălţimea celor mai exigente criterii, iar acurateţea sunetului este demnă de cea a unor sisteme mult mai scumpe.
Cu un cabinet închis de dimensiuni decente, Audio Alchemy Spiral sunt o achiziţie atractivă, uşor de poziţionat şi nu creează probleme camerelor de audiţie. Referitor la construcţie, o privire atentă dezvăluie distincţia clasei acestor incinte. Furnirul lor din cireş natural lăcuit este atât de frumos încât trebuie văzut în realitate pentru al aprecia cum se cuvine. La cerere sunt disponibile diverse finisaje. Nici un detaliu nu a fost neglijat şi asta se poate vedea şi în calitatea terminalelor de conectare (bi-wiring). Măştile din stretch acustic au un înalt efect decorativ, iar vârfurile (spikes) de decuplare acustică sunt conuri de bronz placate cu aur.
Tweeter-ul este ScanSpeak Revelator D2905/9900 cu membrană de mătase - unul dintre cele mai bune (şi scumpe) tweeter-e de pe piaţă.
Practic nu există incinte acustice pe 3 căi cu acest difuzor care să coste mai puţin!
Midrange-ul de tip dom/con - ScanSpeak 13M/8640 - este construit mai degrabă ca un difuzor cu con de înaltă precizie decât ca un midrange cu dom. Singurul lucru pe care l-ar avea în comun cu domurile este dustcup-ul generos care se comportă ca un dom la frecvenţe înalte. Acest difuzor de clasă are o excursie a membranei mai mare, distorsiuni mult mai mici şi un răspuns în frecvenţă mult mai larg decât mediile cu dom, fiind capabil de un sunet foarte real şi transparent.
Pentru un bass rapid, bine strâns, dar în acelaşi timp puternic şi adânc, woofer-ul ScanSpeak 25W/8565-01 în incintă închisă este alegerea perfectă: Fs foarte jos (19Hz), excursie foarte bună şi senzitivitate excelentă.
Garanţia este 5 ani. Manufacturate în Romania.

Specificaţii:

Configuraţie: 3 căi, 3 difuzoare, incintă închisă floorstand
Tweeter: 1" dom textil
Midrange: 5" hârtie tratată
Woofer: 10" hârtie/carbon
Răspuns în frecvenţă: 33-33000Hz (-6dB)
Impedanţa: 8 ohm (nominal)
Senzitivitate: 90dB/2,83V/1m
Putere amplificator recomandată: 30-170W (max. 300W)
Finisaj: Furnir natural cireş lăcuit (alte finisaje disponibile la cerere)
Dimensiuni: 1140mm x 320mm x 300mm
Greutate: 40kg
Garanţie: 60 luni

Preţ Audio Alchemy Spiral: 3500 €/pereche